-->

19. juni 2020

Reåpner tre ruter til Tyrkia

SunExpress skal igjen fly til tre tyrkiske destinasjoner fra Oslo

Tyrkiafrelste nordmenn kan fra midten av juli glede seg over at SunExpress sine tre ruter ved Oslo lufthavn, starter opp igjen.
annonse


Det tysk-tyrkiske flyselskapet SunExpress starter opp igjen sine tre ruter fra Oslo lufthavn til Antalya, Izmir og Konya.

Sommeren 2014 dukket selskapet for første gang opp på Oslo lufthavn, med sin rute til Izmir. Det er en havneby vest i Tyrkia, ved Egeerhavet. Rundt 3,5 millioner mennesker bor i Izmir, og det er Tyrkias tredje største by. Atmosfæren er travel, men sjarmerende. Her finner du vakre strender, olivenlunder, koselige havner og severdigheter både over og under vann. Det minner mer om en europeisk storby, enn en tradisjonell tyrkisk by, men heldigvis får du også oppleve landets kultur på nært hold.

Her er de beste tilbudene på flyreiser mellom Norge og Tyrkia

Så sent som i fjor sommer kom de to destinasjonene Antalya og Konya på rutekartet på Gardermoen.

Izmir, Tyrkia
Rutene skulle allerede ha vært i drift ved flyplassen, men Coronapandemien satte en effektiv stopper for dette. Nå er situasjonen noe annerledes, og flyselskapene føler det er trygt å kunne tilby flyreiser igjen.

16. juli kommer både Izmir og Konya tilbake på rutekartet, neste dag følger Antalyaruten. Alle tre rutene er satt opp med en ukentlig avgang denne spesielle sommeren.

SunExpress er et tretti år gammelt selskap med hovedkontor i Antalya, Tyrkia. Selskapet er 50/50 eiet av Turkish Airlines og Lufthansa. De flyr til 90 byer i 30 land og benytter fly av typen Boeing 737-800 med 189 seter.

Andre ruter fra Oslo til Tyrkia er Norwegian og Pegasus Airlines til Antalya.
SAS sin rute til Alanya-Gazipaza
Turkish Airlines til Istanbul Havalimani
Pegasus Airlines til Istanbul Sabiha Gökcen


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart