-->

20. juni 2020

Åpner rute fra Oslo til Beograd

Air Serbia skal fly Oslo - Beograd fra juli i år

Air Serbia svarer på konkurransen fra Wizz Air, og åpner en direkterute fra Oslo til Beograd, hovedstaden i Serbia. Det blir to ukentlige avganger i konkurranse med Norwegian, oppstart i midten av juli.
annonse


Tirsdag lanserte Wizz Air en ny rute mellom Torp og Beograd. Nå svarer Air Serbia med å starte en ny direktelinje fra Oslo lufthavn til Beograd, med oppstart to dager før konkurrenten.

Air Serbia setter Beograd på rutekartet fra 16. juli, og vil fly to ukentlige rundturer mellom de to hovedstedene. Norwegian har fløyet på denne ruten en årrekke, og i juli er de også tilbake med to ukentlige avganger.

Allerede før jul var Oslo en kandidat for selskapets ekspansjon, men nådde ikke opp. Nå blir det Air Serbia trafikk sammen med de andre skandinaviske hovedstedene.

Flyselskapet reetablerer en gammel rute til Oslo, som i sin tid ble fløyet av det statlige JAT Yugoslav Airlines, i det tidligere Jugoslavia, denne ruten opphørte i 2008.

Wizz Air relanserer rute til Beograd

Air serbia opplyser at den nye ruten vil ha gode forbindelser videre fra Beograd med selskapets ruter til Sarajevo, Tivat, Podgorica, Skopje, Bucuresti, Sofia, Thessaloniki og andre destinasjoner i det serbiske flyselskapets nettverk.

 - Flyvninger mellom Oslo og Beograd vil gi bosatte i Norge, med opprinnelse i Serbia og andre land i vår region, en bedre forbindelser med familie og venner som bor på Balkan. Samtidig bør disse flyvningene bidra til å styrke turist- og forretningsforbindelsene mellom vår region og Skandinavia, sier Duncan Naysmith, administrerende direktør i Air Serbia.

Air Serbia sender torsdagsflyet på vingene klokken 06:55 fra Beograd, med ankomst Oslo 08:55. Returen fra Gardermoen går 09:40 og flyet lander i Beograd klokken 12:25.

Søndager er det avgang fra Beograd 17:05 med ankomst Gardermoen 19:55. Returen fra Oslo går klokken 20:40 med ankomst Beograd Nikola Tesla Airport klokken 23:25.

Det skal benyttes fly av typen Airbus A319 med 144 seter på denne ruten.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart