-->

1. juli 2020

Buss erstatter flytogene mellom Drammen og Asker i sommer

Buss for flytog mellom Drammen og Asker i sommer (Flytoget) 

En sommer som normalt har vel aldri vært en fjernere drøm, men korona stopper (heldigvis) ikke oppgraderingen av jernbanen som gjennomføres hver sommer. For reisende med Flytoget er det strekningen mellom Drammen og Asker stasjon som berøres i år.
annonseI perioden mellom 20. juni og 2. august erstattes alle Flytogets tog på strekningen mellom Drammen og Asker stasjon med buss. Bussavgangene korresponderer med flytogavgangene fra Asker stasjon, men reisende til og fra Drammen bes om å beregne 20 minutter ekstra reisetid.

Se reiseplanleggeren for oppdatert reiseinformasjon
Reiseplanleggeren på flytoget .no og i appen er oppdatert med informasjon om hvor bussene går fra og når du må reise for å rekke flyet ditt. Flytogets reisegaranti ved forsinkelser gjelder som normalt, også ved planlagte avvik

Bagasjehjelp
Buss for tog kan aldri måle seg med å reise med Flytoget. Derfor vil selskapet prøve å gjøre det mest mulig friksjonsfritt. Som oftest har man med seg litt ekstra bagasje når man reiser på sommerferie og da er det ekstra godt å vite at de har egne medarbeidere på Asker stasjon som hjelper deg med bagasjen din mellom bussen og Flytoget.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart