-->

16. juli 2020

Emirates gjenåpner ruten mellom Oslo og Dubai

Emirates er snart tilbake på Gardermoen (Emirates)

4. august gjenåpner Emirates  sin rute mellom Oslo og Dubai. Det blir to ukentlige avganger, og ruten vil betjenes av selskapets Boeing 777-300ER.
annonse
Alltid gode tilbud hos Emirates


– Det er svært gledelige nyheter for både meg, mine ansatte og alle våre passasjerer, sier Terje Grue, norgessjefen i Emirates.

– Vi starter opp med to avganger i uken, hver tirsdag og fredag, og gleder oss enormt til å kunne ønske passasjerer velkommen om bord igjen.

– Gjenåpningen i august vil kunne gi mange solhungrige nordmenn muligheten til litt etterlengtet sol, varme og strand i Dubai utover høsten og vinteren, sier Grue.

Allerede 7. juni åpnet Dubai grensene for internasjonale forretnings- og fritidsreisende, men har innført strenge regler for å ivareta både turistenes og lokalbefolkningens helse og sikkerhet. Dette gjelder også for tilreisende fra Norge.

Her er de beste tilbudene med Emirates fra Oslo

– Før avreise anbefaler vi alle passasjerer å ta en Covid-19-test så nære avreise som mulig (maks 96 timer/fire dager gammel) og ta med seg dokumentasjon på at den er negativ. På denne måten får man komme rett igjennom flyplassen i Dubai og kan starte ferien med en gang. Reiser man uten å være testet på forhånd blir man testet på flyplassen i Dubai. Skulle du være uheldig å teste positivt blir du satt i 14 dagers karantene på hotellet på egen bekostning, forklarer Grue.

Alle passasjerer må også laste ned ‘COVID19-DXB Smart App’ og fylle ut en helseerklæring hvor man må vise til en gyldig helseforsikring som dekker evt. Covid-19-sykdom i utlandet.

Disse rutene er i gang, og disse gjenåpner snart

I tillegg til Osloruten meldes det om gjenåpning av tre andre ruter, blant annet Teheran i Iran (fra 17. juli), Guangzhou i Kina (fra 25. juli) og Addis Ababa i Etiopia (fra 1. august). Med disse fire nye destinasjonene vil selskapet fra august fly til 62 destinasjoner i sitt globale rutenettverk og tilby passasjerer over hele verden en enkel forbindelse til eller via Dubai.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart