-->

16. juli 2020

Air Serbia tilbake i Oslo

Air Serbia tilbake i Oslo etter 12 års fravær (Sebastian E. Burmo/ Avinor)

I dag tok Oslo lufthavn imot Air Serbia med ny rute mellom Oslo og Beograd, og det ble et hyggelig gjensyn. Air Serbia fløy til Oslo også for 12 år siden.
annonse

Flyet ble beæret med en såkalt vannbro ved landing i Oslo.

Air Serbia vil ha to ukentlige turer til Beograd.

Gaute Riise, direktør trafikkutvikling i Avinor ønsket velkommen på den offisielle åpningen.

Wizzair relanserer Beogradrute

- Det er utrolig gøy at Air Serbia ser muligheter i det norske markedet, selv under denne vanskelige tiden for bransjen. Vi ser frem mot et videre godt samarbeid med Air Serbia, sa Riise på åpningsarrangementet.

Foto: Sebastian E. Burmo/ Avinor
Network Planning Manager I Air Serbia, Bojan Arandelovic var også glad, og klippet snor sammen med Gaute Riise.

Ruten til Beograd vil nok bli populær både blant nordmenn både på ferie og for serbere som skal besøke familie og venner. I tillegg har Air Serbia et stort rutenett fra Beograd og videre ut i verden. Dette vil nordmenn på tur og turister til Norge nyte godt av.

Ny mobil app
I dag lanserte Air Serbia sin første mobil app, i første omgang for android telefoner. Den nye appen inneholder tjenester som innsjekking, passkanning, nedlasting av boardingkort, samt lagring i Wallet-appen, registrering via e-post, Facebook og Google, direktemeldinger med flyselskapet og sikker lagring av reisedokumenter.

Den nye Air Serbia-appen gjør det mulig for passasjerer å trygt, uten fysisk kontakt, å bestille en flyreise til ønsket sted i løpet av få minutter. I denne første versjonen vil seter bli tildelt tilfeldig. men passasjerer har muligheten til å reservere sete via flyselskapets nettside, under fanen "Min reservasjon", før de starter innsjekkingsprosessen.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart