-->

17. juli 2020

KLM åpner igjen flyvninger fra Torp

KLM er snart tilbake ved Sandefjord lufthavn Torp (KLM)

KLM Royal Dutch Airlines fortsetter å utvide nettverket ytterligere og starter igjen flyvninger mellom Torp og Amsterdam fra 3. august med 5 ukentlige avganger.
annonse


Takket være den økte etterspørselen vil KLM i august igjen kunne åpne alle de syv flyrutene til Norge med 78 ukentlige flyreiser til Amsterdam, hvor passasjerene nå kan fly videre til mer enn 60 europeiske og interkontinentale destinasjoner.

 - Vi er veldig glade for å være tilbake på Torp som tilbyr innbyggere og bedrifter i Vestfold- og Telemarkområdet en nær og effektiv flyreise til resten av verden. Å være nære kundene våre er viktig for oss. I løpet av august kan passasjerer med KLM få tilgang til mer enn 60 europeiske og interkontinentale destinasjoner; sier Halvor Gløersen, salgsdirektør Air France KLM Norge.

Air France og KLM reåpner ruter fra Oslo

 - Vi er svært glade for at KLM igjen åpner sine flyvninger fra Torp til Amsterdam. Dette betyr, at vi igjen har en direkteforbindelse til et av Europas viktigste knutepunkt og videre til resten av verden.

For hele luftfartsbransjen har det vært en svært vanskelig tid, men nå kan vi igjen tilby reisemuligheter til de som trenger å fly. Det er viktig, ikke bare for næringslivet i Vestfold og Telemark, men også for hele fellessamfunnet. Steg for steg og på en trygg og forsvarlig måte beveger vi oss til tilbake til flere daglige avganger, sier markeds- og kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen på Torp Sandefjord lufthavn.

Dette er rutetilbudet fra Torp

 - I forbindelse med gjenåpningen av ruten fra Torp starter vi også opp igjen Aalesund og Kristiansand, noe som betyr at vi er helt tilbake i Norge som flyruter fra alle de syv byene i Norge som før Covid-19-krisen. Å kunne tilby alle nordmenn rask tilgang til resten av verden på en trygg og kontrollert måte føles bra; sier Gløersen til slutt.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart