-->

2. august 2020

Air Leap: Nytt fly og ny dekor

Air Leap sin første ATR 72 har sin jomfrutur i dag (Air Leap)

Idag setter Air Leap sin første ATR 72 i drift efter måneder med forberedelser. Flyet har også blitt malt i selskapets nye farger (livery), og er klart for å trafikkere ruten mellom Visby på Gotland og Bromma utenfor Stockholm.
annonse


Her hjemme er Air Leap først og fremst kjent for sine ruter fra Oslo lufthavn til Ørland på Trøndelagskysten, og for sin anbudsrute mellom Oslo og Røros, også i Trøndelag.

Det svenske flyselskapet kom først inn på ruten til Ørland i januar 2019, og vant anbudet mellom Gardermoen og Røros fra april i år.

Selskapet jobber med å utvikle seg til en viktig aktør på innenriksnettet i Sverige, men har også ruter i Finland, og de to overnevnte i Norge.

Legg merke til smileysene under vinduene (Air Leap/ Instagram)

- Dette er en historisk dag for oss. Å kunne delta i utviklingen den nye layouten og nå se resultatet, føles fantastisk. Tanken med llayouten, eller liveryet som det kalles i flybransjen, er at den skal være stilig med et snev av lekenhet og glimt i øyet. Som vårt slagord - "Safe, On Time & with a Smile".
Å se det nye flyet vårt på min elskede øy Gotland gjør denne dagen komplett, sier Emelie Ahlin, markedssjef i Air Leap.

(Air Leap/ Instagram)

Flyet vil ha sin base i Visby, og vil fly til Bromma og Arlanda i Stockholm, og til Landvetter utenfor Gøteborg. Men flyet vil også være å se på andre destinasjoner.

Air Leap sin første ATR 72-500 (SE-MDA) er bygget i Toulouse i Frankrike i 2008, det har plass til 72 passasjerer. Flyet er en maskin som egner seg godt for regionaltrafikk. det har en rekkevidde på 1500 km, og har en toppfart på 280 knop, eller 510 km/t.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart