-->

5. juli 2020

Snart kan du tæppe på Flytoget

Til høsten kan du tæppe på Flytoget (Flytoget)

Helt siden 2003 har Flytogets reisende kunnet swipe seg raskt og enkelt til Oslo lufthavn. Til høsten, nesten tjue år senere, er magnetstripen i ferd med å bli erstattet av kontaktløs betaling, eller tæpping, som mange kjenner det som. Litt enklere, enda raskere.
annonse


Har du et betalingskort merket med BankAxept, må du legge inn kontonummer.
Dersom du benytter et betalingskort merket med BankAxept må du oppdatere profilen din på minside.flytoget .no innen august. Dersom du ikke gjør dette, vil du ikke motta kvitteringen automatisk hver gang du reiser. Har du krav på reduserte billettpriser som honnør eller student, må du også oppdatere profilen din.

Hvis du ikke oppdaterer profilen, men likevel skulle få behov for å få kvittering i etterkant, kan du etterregistrere kortet du tæppet med i profilen, eller registrere deg med profil hvis du ikke har det fra før.

Bruker du VISA eller Mastercard trenger du ikke å gjøre noe
Dersom du til nå har benyttet VISA eller Mastercard til å reise med Flytoget trenger du ikke å oppdatere profilen din. Dette gjelder betalingskort som ikke er merket med BankAxept. Du anbefales alikevel å holde profilen din oppdatert for å være sikker på at Flytoget kan sende deg kvitteringen din hver gang du skal reise.

Amex er ikke tæppeklar for Flytoget
Amex er dessverre ikke klar for kontaktløse reiser enda. Dermed vil det ikke være mulig å reise «billettløst» med betalingskort fra American Express ved lansering til høsten. Amex vil fortsatt være gyldig i øvrige betalingskanaler.

Hvorfor ber Flytoget om kontonummer?
Norske bankkort med VISA eller Mastercard krever at kontonummeret registreres for at de skal kunne knytte billetten opp mot din profil. Kontonummeret er disse kortenes identifikator når du tæpper. Disse bankkortene gjenkjennes ved at de har en BankAxept-logo på kortet.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart