-->

4. juli 2020

Qatar Airways påbyr bruk av ansiktsvisir ombord

Qatar Airways' ansiktsvisir til voksne og barn (Qatar Airways)

Passasjerer som reiser med Qatar Airways vil fra nå av få utdelt et ansiktsvisir, sammen med engangshansker og munnbind for obligatorisk bruk under hele flygningen med selskapet.
annonse


Qatar Airways har økt helse- og sikkerhetstiltakene ombord ved å introdusere nytt personlig verneutstyr for kunder og kabinpersonalet. Flyselskapets nye tiltak inkluderer en ansiktsskjerm (visir) og beskyttelsessett til alle passasjerer.
i tillegg skal de ansatte bruke en engangsfrakk utenpå uniformen.

Ansiktsvisiret er laget i to standardstørrelser, et for voksne og det andre for barn. Passasjerer som reiser fra Hamad International Airport i Doha, vil motta visirene sine ved innsjekkingsskrankene, mens på de andre destinasjonene vil visirene bli delt ut ved gate.

Qatar Airways ansatt med verneutstyr (Qatar Airways)
Ombord vil alle som reiser med Qatar Airways få utlevert et gratis beskyttelsessett bestående av en kirurgisk ansiktsmaske til engangsbruk, pudderfrie engangshansker og en alkoholbasert desinfiserende gelé til hendene (AntiBac).

Qatar Airways har også tatt i bruk nye beskyttelsesklær for kabinpersonalet, som de bruker utenpå uniformene, i tillegg til vernebriller, hansker og en maske.Flyselskapets passasjerer skal bruke visir under av- og påstigning og under hele flighten, med unntak av når de spiser og drikker. Barn under to år trenger ikke bruke ansiktsvisir eller annet personlig verneutstyr, som engangshansker og -masker. Eldre barn skal bruke det personlige verneutstyret på lik linje som voksne.

Qatar Airways har flydd fra Oslo lufthavn til Hamad International Airport i Doha, hovedstaden i Qatar, siden 2011. Selskapet har siden 2018 flydd ruten med en Airbus A350, inntil 9 ganger i uken. Nå flyr selskapet en daglig avgang.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart