-->

4. august 2020

Emirates er tilbake på Gardemoen

Emirates er tilbake på ruten mellom Oslo og Dubai fra i dag (Emirates)

Gjensynsgleden var stor da Oslo-Dubai-ruten ble gjenåpnet på Gardermoen med feiring og vannkanoner. Direkteruten, som har vært stengt siden Emirates satte alle fly på bakken 25. mars, vil til å begynne med ha avgang hver tirsdag og fredag.
annonse
Alltid gode tilbud hos Emirates


Gleden var nok størst hos Norgessjef for Emirates, Terje Grue, som var den med størst engasjement over å se Emirates Boeing 777-300ER lande på Gardermoen i dag.

– Det er snakk om ren gjensynsglede! Det er et vakkert syn. Når vi jobber som vi gjør får man et tett og nært forhold til ruten, og det er ingen tvil om at vi har følt på en tomhet i denne perioden, forteller han.

Emirates’ First Class kåret til verdens beste for fjerde år på rad

– Hele teamet på flyplassen og den kommersielle staben har vært veldig fokusert på ‘når vi kommer tilbake’, og det har holdt motivasjonen og ikke minst engasjementet vårt oppe.

Avinor gjorde ekstra stas på Emirates tilbakekomst, og hyllet flyet med vannkanoner på rullebanen.

Her finner du de beste tilbudene og billettene med Emirates

– Det er et viktig signal for norsk luftfart, og næringsliv, at Emirates gjenåpner passasjerruten til Dubai. Oslo Lufthavn ønsker dem velkommen tilbake, sier Martin Lyngaas, Director Traffic Development & Cargo i Avinor.

Merkbar etterspørsel fra kunder og partnere
– I månedene uten Oslo-ruten har vi mer eller mindre daglig mottatt henvendelser rundt gjenåpning av ruten. Dette betyr at det både er et ønske om ruten og at folk vil reise med oss, noe som har gitt oss oppmuntring og glede i den stengte perioden, sier Norgessjef for Emirates, Terje Grue.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart