-->

6. august 2020

Emirates’ First Class kåret til verdens beste for fjerde år på rad

Emirates’ First Class kåret til verdens beste for fjerde år på rad (Emirates)

Emirates vant prisen for verdens beste First Class-tilbud og sikret seg også en plass blant de ti beste flyselskapene under årets Tripadvisor Travelers’ Choice-prisutdeling. Flyselskapet har ligget på toppen i First Class-kategorien hvert år siden prisen ble lansert i 2017, og har med det tatt seieren hjem for fjerde år på rad.
annonse

Tripadvisor har kåret vinnerne basert på hvor mange og hva slags anmeldelser og rangeringer deres reisende har gitt flyselskapene over en periode på 12 måneder.

Ved å levere nyskapende produkter, som blant annet private suiter, spaanlegg og lounge om bord i flyet, har Emirates bidratt til å sette standarden for førsteklasses reising.

Her finner du de beste tilbudene og billettene med Emirates

På bakken kan reisende nyte flyselskapets signaturtjeneste, egen privatsjåfør, og tilgang til selskapets flyplass-lounge i Dubai. I luften venter blant annet fullstendig privatliv i egen suite, med hygienetiltak på høyeste nivå.

Måltidene serveres når du selv ønsker det, og hva du ønsker å spise kan du velge fra en a la carte-meny, satt sammen av et team med internasjonale kokker.

Emirates er tilbake på Gardermoen

Tirsdag denne uken Emirates ruten mellom Oslo og Dubai – foreløpig med to ukentlige avganger. Ruten tilbyr reisende fra Oslo First-, Business- og Economy Class, samt signaturelementer, som blant annet sjåførservice.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart