-->

19. august 2020

Starter ny rute fra Torp til Tallinn

Wizzair er klar med en ny rute til den baltiske hovedstaden Tallinn

Wizzair er igjen klar med en ny rute fra Torp. Denne gangen til Tallinn, hovedstaden i Estland. Byen er svært populær å besøke hele året, julemarkedet går for å være et av de eldste og beste i Europa.

annonseTallinn er den siste hovedstaden i baltikum som ikke har direkte forbindelse med Torp er Wizzairs. Både Riga i Latvia og Vilnius i Litauen står på lavprisselskapets rutekart allerede.

Tallinn er en by som har vært dominert av andre nasjoner i århundrer. Både svensker, dansker, tyskere og russere har satt sitt preg på byen. Nå er det en by som kombinerer storslagen middelalderhistorie og arkitektur, med gründerånd, nyskaping og en digital hverdag.

I tillegg til et populært julemarked har Estland lenge vært en populær destinasjon for de som vil nyte luksuriøse spa- og velferdsreiser i verdensklasse til gode priser.

Fra 23. oktober i år kan du også reise rett fra Torp til Tallinn, ruten er planlagt som en helårsrute.

Wizzair skal fly denne ruten tre ganger i uken - mandag, onsdag og fredag, noe som gir en glimrende anledning for en weekendtur.

Mandag er det avgang Torp klokken 16:40 med ankomst Tallinn klokken 19:15. Returen fra Tallinn går klokken 19:45 med ankomst Sandefjord klokken 20:25.

Onsdag er det avgang Sandefjord klokken 15:00 med ankomst Tallinn klokken 17:30. Returen fra Tallinn går klokken 18:05 og flyet  lander på Torp klokken 18:45.

Fredag letter flyet fra Torp klokken 16:30 og vil lande i Estland klokken 19:00.  Da er returen satt opp fra Estlands hovedstad klokken 19:45 med ankomst Sandefjord lufthavn Torp klokken 20:25.

Flytiden er på omlag en time og førti minutter, legg merke til at alle tider er lokale.

Med den nye ruta kan du nå fly fra Torp til alle de tre baltiske hovedstedene; Tallinn (Estland), Riga (Latvia) og Vilnius (Litauen).

Fra Oslo lufthavn skal Wizzair konkurrere mot Norwegian og airBaltic.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart