-->

8. august 2020

Utsetter rutestart fra Torp igjen

Utsetter planlagt rute fra Torp igjen (Wizzair)

Oppstarten av Wizzair nye rute fra Torp til Beograd, blir utsatt fra denne høsten, til neste vår. Coronapandemien får skylda.
annonse
Du anbefales å bruke munnbind under hele hjemreisen fra røde land
MUNNBIND FRA 65 ,- | ANTIBAC FRA 23,-

Først ble de ni nye rutene fra Beograd utsatt med en måned, fra juli til august, nå velger flyselskapet å utsette oppstarten av disse rutene, til mars neste år.

Lavprisselskapet Wizzair fortalte i juni at de skulle stasjonere et nytt fly på basen i Beograd, hovedstaden i Serbia. En av de nye destinasjonene var til Sandefjord. Den planlagte ruten til Torp og åtte andre byer skulle starte opp i juli, så ble den utsatt til august, og nå melder flyselskapet at de legger alt på is fram til mars neste år.

Her må du bruke munnbind i Europa - full liste

Hovedbegrunnelsen for utsettelsen er hele Covid-19 situasjonen som fører til liten etterspørsel etter flybilletter. I tillegg har flere land, som Norge, innført karanteneplikt for reisende til og fra Serbia. Det fremmer heller ikke salg av flybilletter.

Wizzair har utsatt oppstarten av de nye rutene til mars neste år. For Torp sin del letter første maskin 28. mars, deretter blir det to ukentlige avganger, hver torsdag og søndag.

Flyselskapet konkurrerer med både Air Serbia og Norwegian fra Gardermoen, som flyr hhv 2 og 3 ganger per uke mellom de to hovedstedenen. Norwegian har fløyet sin rute en rekke år, mens Air Serbia startet opp i sommer.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart