-->

3. november 2020

Widerøe: Reis med Norwegian

Reis med Norwegian sier Widerøe (Widerøe)

Widerøe har valgt å følge oppskriften til hamburgerkjeden BurgerKing, og laget en kampanje i sosiale medier, der flyselskapet oppfordrer sine følgere til å reise med Norwegian.
annonse 

Tirsdag lanserte Widerøe en oppsiktsvekkende kampanje på sosiale medier, som er direkte inspirert av BurgerKing i Storbritannia.

Under overskriften "Reise med Norwegian" prøver Widerøe å gjøre oss oppmerksom på at luftfartsindustrien har blitt utfordret av Coronakrisen, og at det er behov for å støtte flyselskapene ved å bestille billetter.
Nei, det har ikke rablet for oss i Widerøe, og normalt ville vi aldri oppfordre deg til å reise med en av våre konkurrentene. Men flyindustrien lider. Veldig. Så vi vil oppfordre deg til å bestille en tur med Norwegian, med SAS, med KLM, Lufthansa, DAT, Air Leap eller hvilket som helst annet flyselskap som sliter akkurat nå.

Det norske selskapet oppfordrer oss alle til å støtte flybransjen med å ta en flytur, eller to. 

Skjermdump Facebook Widerøe


At denne kampanjen ble sluppet i dag morges, kun 48 timer før Wizzair åpner sine første innenriksruter i Norge, er neppe tilfeldig. Den ungarske lavprisgiganten vil i løpet av november og desember fly 10 innenriksruter, og har fått mye pepper når det gjelder manglende rett til å organisere seg, og dårlige lønnsforhold.

Så er da heller ikke Wizzair et selskap Widerøe oppfordrer i annonsen at man skal støtte.

Widerøe legger heller ikke skjul på at har latt seg inspirere av BurgerKing som har en tilsvarende annonse for andre hurtigmatrestauranter i England, som alle er hardt rammet av nedstengningene.

"Å få en Whopper er alltid best, men å bestille en BigMac heller ikke er så ille".

Widerøe sier:
"Å reise med Widerøe er selvsagt å foretrekke, men en reise med Norwegian er slettes ikke verst det heller".

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart