-->

19. november 2020

Wizz Air lanserer tre nye ruter og fremskynder andre

Setter 3 nye innenriksruter på kartet (Wizz Air)

Wizz Air satser videre på det norske innenriksmarkedet. Knapt 72 timer siden forrige annonsering, lanserer det ungarske lavprisselskapet enda tre nye ruter fra Oslo. To av dem til Finnmark.
annonse 

Lavprisselskapet Wizz Air setter tre nye ruter på rutekartet og sparker i gang flere av de andre rutene tidligere enn først annonseert. De tre nye rutene vil går fra Oslo til Haugesund, Oslo til Alta, og Oslo til Kirkenes.
Vi er glade for å åpne ytterligere tre ruter i vår stadig voksende satsing på det norske innenriksmarkedet. Samtidig åpner vi en del ruter tidligere enn planlagt for å sikre at det er tilstrekkelig tilbud av innenlandske flyruter for våre norske passasjerer. Med dette sørger vi for at alle de som ønsker å reise hjem til jul kan få det til. Vi gleder oss til å se gamle og nye passasjerer ombord på våre fly veldig snart.  Andras Rado - kommunikasjojsjef i Wizz Air.
Dagens kunngjøring understreker selskapets ønske om å fortsette satsingen på det norske innenriksnettet. Ved å åpne de allerede annonserte rutene på et tidligere tidspunkt, ønsker Wizz Air å bidra til at venner og familier kan feire julehøytiden med venner og kjære, i en vanskelig tid.

Wizz Air tilbyr 15 innenriksruter i Norge (Wizz Air)


Den nye ruta fra Oslo til Haugesund vil få en daglig avgang, hele uka. Flyet letter fra Oslo lufthavn 07:35 og lander i Haugesund 08:30. Returen fra Karmøy går 08:45, med ankomst Gardermoen 09:40. Planlagt oppstart av ruta er fredag 4. desember.

Wizz Air glemmer ikke passasjerene i Nord Norge. Fredag 18. desember letter første maskin fra Oslo til Alta, deretter følger fire ukentlig avganger. Fra Gardermoen er det avgang 10:40 med ankomst Alta 12:40. Returen går 13:15 og flyet lander på Gardermoen 15:15. Avgangstidene er de samme for de fire ukentlige avgangene på mandag, onsdag, fredag og søndag.

Den 15. desember setter først fly kursen fra Oslo til Kirkenes. Det blir tre ukentlige avganger, på tirsdag, torsdag og lørdag. Flyene letter fra hovedflyplassen klokken 10:40 og lander på Høybuktmoen 12:50, alle de tre dagene. Fra Kirkenes letter flyet 13:25 og lander i Oslo 15:35.

Wizz opplyser at billettene til de nye destinasjonene er lagt for salg, fra kr 99,- én vei. Benytt bestillingsskjemaet over.

Framskynder ruter
Som andre flyselskap må også Wizz Air forholde seg til pandemien, og det faktum at vi oppfordres til å reise minder. Det gjør at selskapets kapasitet nå er god, og flere av de allerede annonserte rutene kan starte opp tidligere enn først annonsert.

Rutene fra Oslo til Stavanger, Ålesund og Bodø skulle startet 17 desember. Ny oppstartsdato for disse rutene er 27. november.

Ruta fra Oslo til Harstad/ Narvik Evenes skulle ha startet 15. desember, den fremskyndes til 10. desember. I tillegg er det tidligere oppstart for 5 andre ruter som ikke går fra Oslo.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart