-->

19. november 2020

Widerøe lanserer sommerrutene for 2021

Widerøes sommerruter for 2021 er klare (Widerøe)

Widerøe har spurt sine kunder hva de ønsker seg for sommeren 2021. Majoriteten av de som allerede har bestemt ferieplanene for neste år, ønsker seg nok en gang norgesferie. Nordlendingene vil til sør, Sørlendingene vil til nord – og alle vil til Lofoten.
annonse

Widerøe gjentar derfor suksessen og lanserer en rekke sommerruter for 2021 som alle har til felles å frakte flest mulig turister inn til Lofoten. I perioden 26. juni til 15. august blir det mulig å reise direkte til Harstad/Evenes fra Stavanger, Bergen, Kristiansand, Sandefjord/Torp og Ålesund. I tillegg settes det opp direkteavganger til Svolvær og Leknes fra Bergen og Oslo i samme periode.

Med disse sommerrutene som utgangspunkt kan nordmenn oppleve indrefileten av Lofoten og Vesterålen med direktefly hele sommersesongen.

Alle ønsker noe å se frem til. Sommerferien 2021 burde ikke være noe unntak. Høstens reiseundersøkelse om sommeren 2021 viser at norgesferie blir om mulig enda mer ettertraktet neste sommer. Derfor velger Widerøe nå å satse videre på Lofoten som destinasjon ved å introdusere rekordmange avganger til Lofoten og Vesterålen fra hele Norge i sommer.

At Widerøe er tidlig ute og lanserer sommerruter for neste sesong, er ingen tilfeldighet.

- Norsk reiseliv generelt, og flybransjen spesielt, er i dyp krise. Det er utrolig viktig for å bevare norske arbeidsplasser at nordmenn kjenner sin besøkelsestid og bruker norsk reiseliv, sier kommunikasjonsdirektør i Widerøe Silje Brandvoll.

- Selv om du ikke kan reise i dag, kan du planlegge for ferie i morgen. Vår oppfordring er derfor å begynne å planlegge for vinterferie, påskeferie og sommerferie allerede nå. Bestill en flybillett, og gjerne hotell også - det norske reiselivet trenger dette sårt akkurat nå, fortsetter hun.

- Vi håper å gjenta årets suksess. Vi hørte på kundene våre og satte opp sommerruter mellom sør og nord. Tross pandemi klarte vi å fylle de fleste setene med feriesultne nordmenn gjennom sommeren, sier kommersiell direktør i Widerøe Christian Skaug.

- At tidene er usikre og at mange kvier seg for å legge langsiktige planer, har vi stor forståelse for. Skulle imidlertid planene endre seg, kan du gebyrfritt endre reisen din til et annet tidspunkt ut august måned 2021. Du betaler kun differansen mellom opprinnelig billettpris og det billetten koster på det nye reisetidspunktet, fortsetter Skaug. Alle trenger noe å se frem til, og en velfortjent ferie er noe alle kan glede seg til. Vi håper derfor at mange legger sommerferien under juletreet i år.

Sandefjord lufthavn Torp
Torp - Harstad/ Narvik - Evenes starter 1. juli med avgang hver torsdag og søndag.
Torp - Bodø starter 28. juni med avganger hver mandag, fredag og lørdag.

Oslo lufthavn Gardermoen
Neste sommer blir det avganger fra
Oslo til Brønnøysund med oppstart 24. juni. Flyene går tirsdag, torsdag og søndag.
Oslo - Leknes starter opp 23. juni og går alle dager unntatt tirsdager.
Oslo til Sandnessjøen kommer på kartet 30. juni og blir flydd hver mandag, onsdag og fredag.
Oslo Svolvær har premiere 24. juni og går alle dager unntatt onsdager.

Prisene starter på 799,- og billettene er tilgjengelig allerede, benytt bestillingsskjemaet over.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart