-->

13. mars 2021

Icelandair: Tilbyr et enda større rutenett for nordmenn

Nå blir det lettere for nordmenn å fly innenriks i Island (Icelandair)

Neste uke blir Icelandairs innenriksselskap, Air Iceland Connect en helintegrert del av Icelandair. Icelandair slår dermed sammen innenriksselskapet med sin internasjonale virksomhet. Dette gir nordmenn et større tilbud for å reise til andre steder i Island – og til Grønland.
annonse


– Integrasjonen av Icelandair og Air Iceland Connect er et viktig skritt som vil bidra til et sterkere og mer strømlinjeformet flyselskap og forbedret lufttransport på tvers av vårt innenlandske og internasjonale rutenettverk, sier administrerende direktør i Icelandair, Bogi Nils Bogason.

Målet med sammenslåingen er å sikre et mer effektivt tilbud til de reisende. Med ett sterkt merke, en forenklet bestillingsprosess og et enhetlig distribusjonssystem, vil det være lettere for Icelandair å tilby et samlet produkt.

Du kan nå enkelt komme deg til Akureyri, Egilsstaðir, Ísafjörður og Vestmannaeyjar og Grønland (Icelandair)

 For nordmenn gir dette økte muligheter til å se mer av Island. Du kan nå enkelt komme deg til Akureyri, Egilsstaðir, Ísafjörður og Vestmannaeyjar, men også til Grønland via Reykjavik.

– Etter hvert som våre innenlandsfly blir mer synlige i Icelandairs bookingsystemer, håper vi å se flere kunder fra Europa og Nord-Amerika som benytter seg av sjansen til å reise til innenlandske destinasjoner over hele Island, sier Bogason.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart