-->

17. mars 2021

Ryanair dobler tilbudet fra Oslo

Lanserer to nye sommerruter fra Oslo lufthavn (Ryanair)

Etter å har flydd kun to ruter fra Oslo lufthavn i snart fem år, utvider nå det irske lavprisselskapet tilbudet med to nye ruter. I første omfang er det snakk om nye europeiske sommerruter.
annonse


Høsten 2016 takket Ryanair for seg på Moss lufthavn Rygge, og mange trodde da at selskapet ville flytte rutene sine over til Gardermoen. Kun to av rutene på Rygge ble flyttet til hovedflyplassen, mens resten gikk til Torp lufthavn.

Da Rygge ble nedlagt valgte Ryanair å fly en rute til London Standsted og en til Vilnius, hovedstaden i Litauen. Rutene har blitt fløyet 1 til 3 ganger daglig.

Nye ruter
Fra første juli kan du fly til Venezia lufthavn Treviso, ca 3 mil sør for Venezia by. Fram til utgangen av oktober blir det to ukentlige avganger, hver tirsdag og hver lørdag.

Dagen etter, 2. juli, får den polske byen Katowice en direkterute fra Gardermoen. Her blir det snakk om fire ukentlige rundturer - mandag, onsdag fredag og søndag. Denne ruten skal også opereres ut oktober.

På Oslo lufthavn blir Ryanair alene om å fly til Katowice, mens de konkurrerer mot Wizz Air og seg selv på Torp. På Sandefjord lufthavn er Katowice en vinterrute som de planlegger å gjenåpne i oktober, når sesongen er ferdig på Gardermoen.

Venezia er allerede dekket opp av SAS og Norwegian som begge flyr sin sommerrute til Venezia Marco Polo lufthavn, 12 kilometer nord for Venezia by.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart