-->

23. april 2021

Brussels Airlines til Oslo i juni

Brussels Airlines gjenåpner ruter etter pandemien (Brussels Airlines)

Brussels Airlines forbereder seg på en sommer med flere reisende, i et åpnere Europa og en åpnere verden. Flyselskapet planlegger å ha 79 ruter i trafikk innen september, Osloruta reåpner i juni.
annonse


I vinter skrev vi at det belgiske flyselskapet Brussels Airlines skulle returnere til Oslo lufthavn med sin rute til Brussel i løpet av våren. Diverse nedstengninger og andre coronatiltak satte en effektiv stopper for det.

Nå ser ting litt lysere ut, og selskapet blir å se på Gardermoen fra medio juni.

Planen var opprinnelig at Oslo og Stockholm skulle gjenåpne i april, men det ble den danske og svenske hovedstaden som fikk tilbake sine ruter først. I juni er det klart for igjen å ha Oslo og Göteborg på rutekartet.

En rask kikk i rutetabellene viser at første maskin med Brussels Airlines letter fra Oslo mandag 14. juni, og fra neste dag blir det to daglige rundturer, morgen og tidlig kveld, som bør gi gode forbindelser videre i selskapets nettverk, spesielt til Afrika med 15 destinasjoner på kartet.

Etter planene skal Brussels Airlines bruke fly av typen Airbus A319 (bildet) til Oslo, med plass til 141 passasjerer.


 
Den 18. mai restarter også SAS sine flygninger til den belgiske hovedstaden, med 3 - 4 ukentlige avganger, før de i juni er på plass med 2 - 3 daglige avganger, noe som gir inntil fem daglige avganger, fordelt på de to selskapene.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart