-->

21. april 2021

Wizz Air lanserer chatboten Amelia

Introduserer virtuell assistent (YouTube)

Wizz Air introduserer i dag sin nye chatbot, Amelia. Selskapets virtuelle assistent skal bedre kundeopplevelsen og gjøre det enklere for passasjerer å skaffe reiserelatert informasjon.
annonse


Wizz Airs nye chatbot er inspirert av den amerikanske luftfartspioneren Amelia Earhart, som var første kvinnelige pilot til å fly solo over Atlanterhavet. I Wizz Air står inkludering, mangfold, likestilling og karrieremuligheter i sentrum. Ved å oppkalle chatboten etter en så inspirerende kvinne, ønsker selskapet å hylle kvinnene i luftfarten og underbygge sin forpliktelse til en mer likestilt industri.
Jeg er glad for at vi endelig kan introdusere Amelia. Denne virtuelle assistenten er en gamechanger for kundeopplevelsen. Vi mener automatisering og digitalisering av prosessene våre er en nøkkelfaktor for å øke tilfredsheten bak kundene våre. Wizz Air skal jobbe målrettet for å utvide Amelias ekspertise, og tilby passasjerene våre et stadig voksende utvalg av selvbetjeningsalternativer.

 Zsuzsa Poos, Chief Customer and Marketing Officer


Hos Wizz Air tror vi på en fremtid der alle har muligheten til å leve opp til sitt fulle potensiale. Vi jobber hardt for å utvikle tjenestene våre, med tre fokusområder; forbedre kundeopplevelsen, bygge opp våre ansatte, og støtte opp om samfunnene vi betjener, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Chatboten Amelia svarer på generelle spørsmål relatert til COVID-19, spesialassistanse, bagasje, betalingsmåter, innsjekking, avbestilling, reise med spedbarn, WIZZ-tjenester (f.eks. WIZZ Discount Club, WIZZ Flex, WIZZ Priority, setevalg) og spørsmål knyttet til flere andre temaer.

Den nye virtuelle assistenten er gratis for alle, og gjør det mulig for kunder å finne informasjon raskt og enkelt, uten å kommunisere via e-post eller over telefon, eller ved å bla gjennom flyselskapets nettsted. Livechat med våre medarbeidere på kundeservice er fortsatt tilgjengelig og gratis dersom kundene har spørsmål Amelia ikke kan svare på.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart