-->

9. april 2021

Emirates oppdaterer bestillingsvilkårene

Emirates oppdaterer bestillingsvilkårene (Emirates)

Emirates oppdaterer sine bestillingsvilkår som gir kundene økt trygghet og fleksibilitet til å kunne legge reiseplaner.
annonse


Kunder som har billetter utstedt før 30. september 2020, for reise før 31. desember 2021, har nå mulighet til å booke om billetten til når som helst innen 36 måneder. Det er en utvidelse på 12 måneder fra tidligere vilkår.

De som har billetter utstedt etter 1. oktober 2020, for reise før 31. desember 2021, kan bruke billetten sin innen 24 måneder.

Endring i billetten pålegges ikke gebyr, og vouchers eller ubrukte deler av Emirates-billetter kan refunderes uten kanselleringsgebyrer.

Kunder som sitter på billetter som er utstedt direkte fra Emirates, enten via Emirates.com eller flyselskapets kundesentre, trenger ikke å ta kontakt med Emirates ettersom billettene automatisk blir forlenget. Kunder som har kjøpt billettene sine via reisebyrå må ta kontakt med dem før billetten går ut på dato for å endre den.

  • Flyselskapet tilbyr bransjens mest generøse gyldighet på billettene. Det gir kundene stor fleksibilitet og mulighet til å bruke eller holde på billetten sin i opp til 36 måneder
  • Gratis, omfattende reiseforsikring for alle Emirateskunder videreføres
  • Gyldigheten for Emirates Skywards statusnivå og Miles utvides for de som flyr myewww.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart