-->

28. april 2021

Enda en Riga-rute fra Torp

Ryanair utfordrer Wizz Air mellom Torp og Riga (Wikimedia)

Det irske lavprisselskapet Ryanair skal åpne en ny base i den latviske hovedstaden Riga. I dag annonserer de 16 nye ruter, der Torp er den ene. Ved Sandefjord lufthavn skal de konkurrere mot det ungarske lavprisselskapet Wizz Air.
annonse


Dette blir Ryanairs 14. direkterute fra Torp.

Latvia er populært reisemål for nordmenn og byen er kjent for sin vakre gamleby i Jugendstil som ligger på Unescos verdensarvliste.

Byen er romantisk og sjarmerende og du får mye for pengene da prisnivået på mat, drikke og hotell er mye lavere enn i Norge.

Wizz Air flyr til alle de tre baltiske hovedstedene - Tallinn (ny rute i juni), Riga og Vilnius. Det blir spennende å se om Ryanair ser at markedet er så stort at de også tar opp konkurransen til Tallinn og Vilnius.

Første avgang med Ryanair til Riga er planlagt 31. oktober i år. Det blir fire ukentlige avganger - mandag, onsdag, fredag og søndag.

Mandag går flyene fra Riga til Torp klokken 10:20, ankomst 11:00. Fra Torp er det avgang 11:25 med ankomst Riga 14:05.

Onsdag og søndag letter flyet fra Riga klokken 11:05 og er i Sandefjord 11:45. Returen fra Torp er 12:10 med ankomst til den latviske hovedstaden 14:50.

Fredagens avgang fra Riga er planlagt til 10:05 med ankomst Torp 10:45. Tilbake fra Torp letter flyet 11:10 og lander 13:50. Merk at alle tider er lokale.

Ryanair har allerede lagt ut billetter fra Torp til Riga. I skjemaet over kan bestille flybilletter, hotel og leiebil til svært gunstige priser.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart