-->

26. april 2021

KLM får wi-fi i flyene

KLM skal ha wi-fi ombord i alle sine Boeingfly innen årsskifte (KLM)

Det som for mange av oss har vært en selvfølge i mange år, nemlig wi-fi ombord i flyene, er slett ikke en selvfølge hos utenlandske flyselskap. Nederlandske KLM har nå installert wi-fi i sin første 737-800 maskin, og mer er på vei.
annonse


KLM har inngått et samarbeid med kommunikasjonsselskapet Viasat, som skal levere og vedlikeholde den nødvendige teknologien. Viasats Wi-Fi-utstyr vil bli installert på til sammen 18 Boeing 737-800 maskiner, og skal være ferdig innen utgangen av året.
KLM fortsetter å investere i det innebygde produktet, slik at vi kan fortsette å møte våre kunders forventninger og komme sterkere enn noensinne ut av denne krisen. Innebygd Wi-Fi er en viktig tjeneste som kundene vil ha glede av under hele reisen. KLMs internettjeneste blir allerede brukt mye på våre interkontinentale flyreiser. Gjennom dette partnerskapet med Viasat sørger vi for at våre kunder også kan være online på europeiske flyreiser.
Boet Kreiken, EVP kundeopplevelse

Passasjerenes trådløse elektronikk kobles direkte til Viasats europeiske satellitt. I løpet av flyvningen tilbyr KLM et utvalg av tre internettpakker: Meldinger, Surfing og Streaming.

Meldinger lar passasjerer sende og motta meldinger via WhatsApp, Facebook Messenger, WeChat, etc., gratis. De som ønsker å bruke mer data, kan betale et gebyr og velge enten Surf eller Stream. Kunder kan velge pakken som passer best til deres behov. De som vil se filmer, bør velge Stream, mens Surf tilbyr nok data for de som bare vil handle på nettet eller lese nyhetsartikler.

Passasjerer kan kjøpe internettpakker via KLM Portal under flyturen.

Alle interkontinentale fly i 2022
KLM tilbyr allerede Wi-Fi om bord i Boeing 787- og Airbus A330 fly, og installerer det nå på Boeing 777-flyet. For øyeblikket er 81 prosent av den interkontinentale flåten utstyrt med en internettforbindelse. KLMs passasjerer kan forventes å ha internettilgang om bord på alle interkontinentale fly innen første kvartal 2022.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart