-->

26. april 2021

airBaltic øker bagasjevekten

airBaltic øker vektgrensen for innsjekket bagasje (airBaltic Cargo)

Det latviske flyselskapet airBaltic har økt grensen på den innsjekkede bagasjen. Hver enhet med innsjekket bagasje kan nå veie 23 kilo, en økning på tre kilo.
annonse


Passasjerer med Green Classic og Green Plus-reservasjoner kan nå registrere en koffert på opptil 23 kg gratis for flyreisen. For en familie som reiser med to barn med fire kofferter, vil det bety 12 ekstra kilo med innsjekket bagasje.
- I løpet av det siste året har vi revidert produktet vårt. Vi har lansert nye billettyper som gir ekstra fleksibilitet til våre passasjerer, blant annet høyere vektgrense på innsjekket bagasje til et nivå som airBaltic aldri har hatt før.
Martin Gauss, administrerende direktør i airBaltic

Passasjerer som har kjøpt de billigste billettene, i den klassen selskapet kaller Green, har ikke innsjekket bagasje inkludert, men kan kjøpe dette i mot en ekstra avgift.
I tillegg er bagasjereglene forbedret for passasjerer i Business Class, medlemmer av airBaltic Club og passasjerer som har sportsutstyr.

airBaltic vil fortsatt tilby reisende som kun har cabinkoffert, å øke vekten på cabinkofferten med 4 kilo mot et gebyr som starter på 11.99 euro.
airBaltics cabinkoffertgrense er i utgangspunktet 8 kilo, men kan altså økes til 12 kilo mot gebyr.

Fra Oslo lufthavn har airBaltic avganger til alle de tre baltiske statene, Estland, Latvia og Litauen.

Til Tallinn og Riga møter selskapet konkurranse fra Norwegian, fra Oslo til Vilnius konkurrerer de også mot Ryanair.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart