-->

12. mai 2021

Gjenopptar Oslo - New York

SAS gjenåpner ruten mellom Oslo og New York i juli (SAS)

SAS restarter ruten mellom Oslo og New York fra 3. juli i år. De starter med to ukentlige rundturer, og vil øke kapasiteten avhangig av etterspørselen.
annonse


Ruten Oslo – New York starter med to ukentlige rundturer, med avgang fra Oslo onsdag og lørdag og retur torsdag og søndag. SAS vil deretter fortløpende vurdere en eventuell økning i frekvens basert på etterspørsel. Ruten åpner opp for enkel adkomst til både storbyopplevelser i New York og videre reiser til resten av USA med Newark Liberty internasjonale lufthavns mange transfermuligheter.

- Det er svært gledelig for SAS at vi nå kan gjenoppta interkontinentale direkteruter med en attraktiv rutetabell fra Oslo. Mange gleder seg til å besøke slekt og venner i USA og våre kunder har etterspurt nettopp denne ruten. New York-ruten blir også viktig for norsk fiskeeksport, sier konserndirektør og norgessjef Kjetil Håbjørg.

Den 13. mars 2020 satte pandemien en foreløpig slutt for SAS’ direkterute mellom Oslo og New York. Over ett år senere gjenopptas ruten som skal opereres av Airbus A330 med 266 seter. I tillegg fortsetter SAS å fly til Chicago, Los Angeles, New York, San Francisco og Washington fra København.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart