-->

12. mai 2021

Nye Premium Economy seter hos Emirates

Viser frem nye Premium Economy seter (Emirates)

Flyselskapet Emirates viser frem sine nye Premium Economy seter for første gang under Arabian Travel Market 2021, som snart går av stabelen i Dubai.
annonse
Barbershop.no


Emirates’ stand på ATM vil gi besøkende fra reiseindustrien muligheten til å oppleve flyselskapets signatur-produkter. Premium Economy-setene vil være tilgjengelig for besøkende slik at de kan prøve dem.

Setene har en generøs ‘seat pitch’ på 101 cm, som er en standard måte å måle avstanden mellom setene fra bakerste festepunkt til samme punkt på setet foran. De er nesten 50 cm brede og kan lenes bakover til en komfortabel posisjon og med god plass til å strekke seg ut. Setene er trukket i kremfarget lær med søm-detaljer, og har tre-detaljer i likhet med Business Class.

I tillegg til Premium Economy vil Emirates vise frem sine Boeing 777-300ER First Class private suiter, Boeing 777 Business Class-sete og den oppdaterte A380 OnBoard-loungen, i tillegg til ikoniske produkter som First Class Shower Spa og siste versjon av Economy Class-setene. Besøkende vil også kunne se de nye interiør- og design-detaljene med motiv av Ghaf-treet, samt den oppdaterte fargepaletten i champagne.

Før pandemien fløy Emirates daglig fra Oslo til Dubai, selskapet er nå oppe i 3 ukentlige avganger, og det forventes en gradvis opptrapping ettersom reiserestriksjoner forenkles og etterhvert avvikles.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart