-->

22. mai 2021

Wizz Air trapper opp i Norge

Norge gjenåpner - Wizz Air trapper opp (Wizz Air)

Wizz Air har som ambisjon å tredoble trafikken på det norske innenlandsnettet. Nå trapper selskapet opp satsingen etter regjeringens avgjørelse om ikke lenger å fraråde innenlandsreiser.
annonse


Regjeringens avgjørelse om å igangsette andre trinn i gjenåpningsplanen 27. mai, muliggjør endelig innenlandsreiser for nordmenn. Samtidig som andre flyselskap nedskalerer antall ruter og frekvens, velger Wizz Air å utvide satsingen i Norge.
Norge har nærmest vært hermetisk stengt siden Wizz Air åpnet sine innenriksruter høsten 2020. Med denne gjenåpningen får flere muligheten til å benytte seg av Wizz Airs tilbud for første gang. Vi er glade på befolkningens vegne, og ser frem mot å frakte passasjerer på en trygg og forsvarlig måte. 
Andras Rado, senior kommunikasjonssjef i Wizz Air

Finn de billigste flybillettene på norsk innenriks

Wizz Air har en målsetting om å tredoble trafikken på det norske innenriksnettet, og den gradvise gjenåpningen blir dermed en viktig milepæl i denne ambisjonen. Flyselskapet har ekspandert siden etableringen høsten 2020, og i dag kan norske reisende fly på totalt 15 ruter – mellom 11 norske byer.

Her er selskapets opptrappingsplan:

Kilde: Wizz Air

  

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart