-->

15. juni 2021

Elkjøp lander på Gardermoen - igjen

Elkjøp på Gardermoen (Elkjøp Norge)

Elkjøp har vunnet Avinoranbud og går inn for ny landing på Gardermoen. Denne gang under eget navn, 50 dager åpent kjøp som i alle andre butikker, og Klikk og Hent.
annonse


I 2017 åpnet Elkjøp to butikker for reisende på Oslo Lufthavn under merkenavnet til sine britiske eiere Dixons Carphone, men i april informerte moderselskapet at alle Dixons Travel-butikker i selskapet skulle avvikles.

- Vi bestemte oss raskt for at vi ønsket kjempe for videre drift under eget flagg, sier Fredrik Tønnesen, administrerende direktør i Elkjøp Norge.

Nå gleder el-kjeden seg over at de to butikkene kommer i fullt Elkjøp-konsept, med 50 dager åpent kjøp som i alle andre butikker. Nytt for Gardermoen er også at Klikk og Hent vil være tilgjengelig både for privat og bedriftskunder, slik at man kan bestille sin vare kort tid før man skal reise og hente før flyet tar av.

Har tro på medvind etter et krevende år
Etter et turbulent, pandemipreget år på Gardermoen, tror Tønnesen nå på medvind.

- Norge åpner nå sakte, men sikkert opp. Den oppdemmede reiselysten blant nordmenn er trolig stor. Vi gleder oss stort over at vi vant dette anbudet, og etter det krevende året vi har vært gjennom på Gardermoen oppleves det godt å vite at vi nå har sikret arbeidsplassene i våre butikker på flyplassen, sier han.

Med over 25 millioner passasjerer over Gardermoen i normalår, er Elkjøp overbevist om at Gardermoen er verdt å satse på.

- Vi i Elkjøp har gjort nordmenns hverdag litt enklere og litt morsommere med siden 1960. Det skal vi fortsette med i årene som kommer. I dag skal vi ta oss tid til å feire vår nye take off på Gardermoen. I morgen skal vi igjen jobbe hardt for å vinne våre kunders tillit gjennom nyskapende, nyttige, interessante og morsomme produkter, god service og gode priser, sier Tønnesen, som legger til at butikkene på Gardermoen ikke blir helt som andre butikker.

Klikk og hent på flyplassen
- Folk på farten har ofte litt andre elektronikkbehov enn til vanlig og dette speiles selvsagt i butikkenes tilbud. Her blir det få kjøleskap og vaskemaskiner, for å si det sånn, sier han.

Elkjøps krav til kvalitet og service gjelder selvfølgelig også i disse butikkene. Angrer du på kjøpet ditt, eller det skjer noe med produktet du har kjøpt, så kan du få hjelp i din lokale Elkjøpbutikk når du kommer hjem. Det vil også bli mulig å bestille hjemmefra og så hente produktet på flyplassen før du går om bord, både for privatkunder og bedriftskunder.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart