-->

4. juni 2021

Første Flyr fly har kommet til Oslo

Første Flyr fly ønskes velkommen med vannsalutt av Oslo lufthavn (Lejla Brackovic/ Flyr)

Flyrs første fly av typen Boeing 737-800 landet i dag på norsk jord og selskapet er nok et skritt nærmere første flygning. I slutten av juni starter selskapet sin første rute fra Oslo til Tromsø, forsalget av flybilletter startet tidligere denne uken.
annonse


- Dette er en stor dag og et historisk øyeblikk for oss når vi nå kan ønske vårt første av mange fly velkommen til Flyr-familien. Våre medarbeidere og samarbeidspartnere har gjort en fantastisk jobb for at vi har kommet hit, og vi gleder oss til å ønske velkommen om bord på vår første flygning til Tromsø 30. juni, sier administrerende direktør Tonje Wikstrøm Frislid i Flyr.

- Det er gledelig å se at Flyr nå er enda nærmere sin første kommersielle flyving i slutten av juni, ved at vi i dag mottar deres første fly ved Oslo lufthavn. En klar milepæl for selskapet og vi i Avinor ønsker Flyr velkommen til våre lufthavner, sier Avinorsjef Abraham Foss.

Forhåndssalget godt i gang
Flyr startet forhåndssalget av flybilletter i slutten av mai og vil åpne nettbutikken for alle på mandag.

- Forhåndssalget vitner om stor interesse og det synes vi er stas. Vi har også fått flere tilbakemeldinger på at vår bestillingsløsning som er basert på splitter ny teknologi er enkel og intuitiv å bruke. Vi ser fram til at alle om få dager får mulighet til å bestille sin første Flyr-billett til Tromsø, Bodø, Harstad/Narvik, Bergen, Trondheim, Nice, Malaga eller Alicante, sier Wikstrøm Frislid.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart