-->

9. juni 2021

KLM tilbake på Torp

KLM kommer tilbake til Torp (Sandefjord lufthavn)

KLM bekrefter overfor Sandefjord lufthavn at de gjenåpner ruten mellom Amsterdam og Torp mandag 28. juni 2021.
annonse


KLM vil i perioden fra 28. juni til 18. juli fly med tre ukentlige avganger, mens de i perioden 19. juli til 15. august øker til fem avganger per uke.

Tidtabellen blir som følger:
  • Fra Torp - til Amsterdam: avgang kl 14:30 – ankomst kl 16:10.
  • Fra Amsterdam - til Torp KL 1217: avgang kl 12:25 – ankomst kl 14:00.

Med denne tidtabellen vil reisende kunne nå en rekke land videre ut i Europa; blant annet følgende destinasjoner: London, Edinburgh, Dublin, Roma, Milano, Firenze, Madrid, Barcelona, Lisboa, Porto, Athen, Paris, Nice, Bordeaux, Nantes, Berlin, Praha, Budapest, Genève og Zurich.

For oss på Torp er det svært positivt og viktig å få KLM tilbake. Denne ruten er den aller viktigste for det internasjonale næringslivet i hele Vestfold og Telemarksregionen så dette er en gladmelding vi har ventet på.
Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef
 

 Av interkontinentale destinasjoner har ruten fra Torp forbindelse primært til Asia; Seoul, Singapore, Hong Kong, Kuala Lumpur, Bangkok, men også til New York og Atlanta i USA.

- Vi tror det er fornuftig å starte forsiktig opp med tre ukentlige avganger og øke etter hvert som markedet modnes og flere får behov for å reise igjen. Målet, på litt lengre sikt, er igjen å se KLM med overnattende fly på Torp og to daglig avganger til Amsterdam, som når deres fantastiske nettverk til hele verden, sier markeds- og kommunikasjonssjefen på Torp, Tine Kleive-Mathisen.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart