-->

12. august 2021

Norwegian tilbake til Torp

Norwegian vender tilbake til Torp neste vår (Norwegian)

Norwegian gjenåpner direkterutene til Malaga og Alicante fra Torp. I mars letter det første Norwegianflyet fra Sandefjord, etter at samfunnet stengte ned på grunn av pandemien.
annonse

– Vi gleder oss til å ønske kundene våre velkommen om bord på Torp Sandefjord lufthavn igjen. Det er nå ti år siden vi begynte flyvninger derfra, og flyplassen har i disse årene vært viktig for Norwegian - og ikke minst for passasjerene våre i denne delen av landet, sier Magnus Thome Maursund, direktør for ruteutvikling i Norwegian.

– Denne gladmeldingen ha vi ventet lenge på og dette er utrolig positive nyheter for alle Norwegian-fans i hele Vestfold og Telemark. Nå er det mange i regionen vår som blir veldig glade! Vi vet på bakgrunn av tilbakemeldinger at vi har mange lojale Norwegianpassasjerer på Torp som har ventet tålmodig på denne nyheten. De har ventet og er klare til å bestille sine Norwegianbilletter til Spania fra Torp.

 - I november kan vi feire at Norwegian har vært ti år på Torp. I den anledning håper vi at dette er starten på nye ti år med videre langsiktig samarbeid og kanskje også flere Norwegiandestinasjoner fra Torp. Med begeistring og på vegne av hele regionen - velkommen tilbake til Torp! sier Tine Kleive-Mathisen, markeds- og kommunikasjonssjef på Torp Sandefjord lufthavn.


Alicante er tilbake på rutekartet fra 27. mars neste år, med to ukentlige avganger, hver torsdag og søndag.

Du kan fly fra Torp til Malaga fra 28. mars 2022, med to ukentlige avganger, hver mandag og fredag.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart