-->

11. august 2021

Wizz Air starter ny rute fra Torp til Tirana (oppdatert)

Snart flyr du direkte til den albanske hovedstaden (Tirana lufthavn/ Facebook)

Wizz Air holdt i dag pressekonferanse i Albanias hovedstad Tirana, der lavprisselskapet fortalte at de utvider basen i byen med et nytt fly og starter fire nye ruter, en av disse vil være til Sandefjord Torp.
annonse
Nå åpner verden igjen !
Billetter til verdens opplevelser


Utvidelsen av Wizz Airs flåte i Tirana betyr at de får sitt sjette fly fast stasjonert der, og at Torp blir selskapets 38. destinasjon på flyplassen.

Utvidelsen i dag kommer sammen med ruter til Liverpool, Madrid og Billund. Wizz Air har flydd til Tirana siden 2017, da de startet å fly fra Budapest til den albanske hovedstaden, og senest i våres ble fly nummer fire og fem fast stasjonert på basen.

For Torp sin del betyr det at lavprisselskapet nå vil fly femten ruter fra Sandefjord, denne ruten starter 11. desember og får to ukentlige avganger, hver tirsdag og lørdag.

Begge dagene letter flyet fra Tirana 17:30 og er på Torp 20:50. Returen fra Sandefjord er klokken 21:25, med ankomst i Tirana 00:40. Alle tider er lokale.

Stadig flere nordmenn har funnet veien mot Albania, og mange sier det minner mye om Kroatia, slik som Kroatia var for noen år siden. En reise til Albania byr på mye sol, spennende historie og vakre strender. Her finner du et klassisk middelhavsklima.

Hovedstaden Tirana ligger under en times reise fra det populære kystbyen Durres, eller mer trendy Dhermi. Prisnivået er meget gunstig og man får rett og slett mye for pengene. Albania ble i 2018 kåret til det hotteste landet å besølke av reisemagasient Vagabond., sier markeds- og kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart