-->

30. september 2021

Fem flere flyruter fra Flyr

Lanserer fem nye ruter i dag (Wikimedia)

Flyr lanserer igjen nye reisemål til attraktive skidestinasjoner og storbyer i Europa; Salzburg, Milano (Bergamo), Genève, München og Grenoble kommer på rutekartet fra januar. Dermed vil norske reisende og skientusiaster få tilgang til direkteruter til flere populære destinasjoner i vinter.
annonse
Med disse nye destinasjonene kommer også Østerrike, Sveits og Tyskland på rutekartet til Flyr, i tillegg til reisemålene Flyr allerede har til Frankrike og Italia; Paris, Nice og Roma.

- Vi fortsetter veksten og åpner i dag for salg av billetter til attraktive priser til populære skidestinasjoner i Europa, med avganger til og fra Oslo, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Avgangene er lagt opp på dager slik at det er enkelt å kombinere flere destinasjoner, for eksempel å fly inn til Grenoble og hjem fra Genève, slik at de reisende kan oppleve flere spennende skiområder. Ved å kjøpe en Smart-billett inngår to kolli innsjekket bagasje (hver på maks 23 kg), hvor en kan være ski. Flyr-billetter til og fra disse nye reisemålene er allerede lagt ut for salg, med første avgang fra 5. januar 2022.

Ruten fra
  • Oslo til Gèneve får avgang hver torsdag og søndag, fra 6. januar
  • Oslo til Grenoble får avgang hver lørdag fra 8. januar
  • Oslo til Milano Bergamo får avgang hver onsdag og lørdag fra 5. januar
  • Oslo til München får avgang hver fredag og mandag fra 7. januar
  • Oslo til Salzburg får avgang hver onsdag og lørdag, fra 5. januar




www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart