-->

8. september 2021

Rygge lagt ut for salg

Moss lufthavn Rygge er lagt ut for salg (Osloairports.com)

Etter å ha sittet som eiere av Rygge Sivile Lufthavn siden 2017, legger nå Jotunfjell Partners flyplassen i Rygge med terminalbygg, parkeringshus og flyoppstillingsplasser ut for salg.
annonse


Jotunfjell Partners, som har eid den sivile delen av Rygge flyplass siden 2017, vil selge både terminalbygg, parkeringshus og flyoppstillingsplasser, skriver Moss Avis.

Espen Ettre, som er talsperson for Jotunfjell Partnes, sier til avisen at det var en litt trist avgjørelse å selge den sivile delen av flyplassen. Han innrømmer også at eierskapet ikke ble noen suksess for selskapet.

Moss lufthavn Rygge ble lagt ned for passasjertrafikk den 1. november 2016. Årsaken var at den omstridte flyseteavgiften, som førte til at Ryanair flyttet sine Ryggeavganger til Oslo lufthavn Gardermoen og Torp Sandefjord lufthavn.

Daværende eierselskapet Rygge Sivile lufthavn- RSL så ingen utvei enn å kaste inn håndkledet. RSL ble året etter, i 2017, solgt til dagens eier Jotunfjell Partners.

I tråd med inngåtte avtaler for flyplassdriften på Rygge, ble Forsvarsbygg som grunneier først kontaktet for en mulig overtakelse, men Forsvarsbygg valgte å takke nei til det.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart