-->

4. oktober 2021

Ryanair trapper opp på Gardermoen og Torp

Ryanair trapper opp tilbudet og er klare til å fylle flyene (Sandefjord lufthavn)

Siste helg i oktober starter vinterprogrammene opp i luftfartsverdenen, og mange selskap er klare til å trappe opp tilbudet og håper folk er sulteforet på å reise, etter halvannet år med pandemi. Ryanair er veldig klare og de øker kapasiteten både fra Oslo og Torp.
annonse
Før pandemien slo inn fløy det irske lavprisselskapet tre daglige rundturer mellom Oslo og London, så forsvant avgangene en etter en, og til slutt satt de igjen med et par avganger i uken.

Selskapet er ikke de som sover i timen, så da Norge åpnet grensene ble antall avganger igjen trappet opp. Ryanair vil fra vinterprogrammets oppstart 31. oktober, fly to daglige rundturer mellom de to hovedstedene, hver dag, inkludert helgene.

Den litauiske hovedstaden Vilnius har hatt daglige Ryanairforbindelser med Oslo siden oppstarten for 5 år siden. I dag er det avganger seks ganger i uken, fra november er alle ukedagene dekket opp.

Polske Katowice har fire ukentlige rundturer nå, øker til fem i november, og seks til våren.


Torp er ikke glemt
Ryanairs rute fra Torp til Manchester er tilbake 3 november med fire ukentlige rundturer. Til London Stansted blir det to ukentlige avganger fra slutten av oktober. Begge disse rutene er vinterruter som flys til utgangen av mars.

Flyruten til Poznan, som så ut til å forsvinne fra Torp til fordel for Oslo, blir værende i Sandefjord. Den blir også styrket ved at Ryanair øker fra to til tre ukentlige avganger, altså kan du fly fra begge flyplassene til Poznan.

Rigaruten får doblet anatall ukentlige avganger fra to til fire rundturer, Warszawa øker fra to til syv ukentlige runder. For de andre rutene er det ingen eller marginale endringer.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart