-->

3. oktober 2021

Bekrefter ny Polenrute fra Oslo lufthavn (oppdatert)

Wizz Air starter ny flyrute fra Gardermoen til Polens gamle hovedstad (Wikimedia)

Det ungarske lavprisselskapet Wizz Air bekrefter nå at de åpner sin tredje rute til Polen, fra Oslo lufthavn. Den nye satsingen starter opp 1. november.
annonse


I slutten av september så vi at Poznań var lagt inn i bookingsystemet til Wizz Air, fra Oslo. Samtidig avvikles Sandefjord - Poznań fra 31. oktober.

OPPDATERT: Etter noe frem og tilbake, blir Poznanruten opprettholdt på Torp, den blir også styket ved at man øker fra to til tre ukentlige avganger fra 31. oktober.

Nå bekrefter det ungarske lavprisselskapet at det blir ruteforbindelse fra Gardermoen til den gamle, polske hovedstaden.
- Vi er glade for at vi kan tilby forbindelser fra Oslo til Poznań . Vårt tilbud gir et enda bredere utvalg av destinasjoner til de laveste prisene, og vi er sikre på at Wizz Air - kunder i både Norge og Polen vil sette pris på bekvemmeligheten med direktefly mellom våre to land.
Paulina Gosk, Corporate Communications Manager i Wizz Air.

Poznań regnes ofte for å være Polens vugge, og var i fortiden landets hovedstad og setet for landets konger. I dag er Poznań et viktig senter for handel, industri, kultur og utdanning. Den er hjemstedet for blant annet 26 institusjoner for høyere utdannelse (deriblant Adam Mickiewicz-universitetet, UAM) med om lag 133 000 studenter. Poznań benevnes ofte som «Polens musikkhovedstad» i reiseguider, hovedsakelig på grunn av korvirksomheten, skriver Wikipedia.

Det gamle torget i Poznań (Wikimedia)

 Poznań er en av Polens eldste og største byer. Den ligger ved elven Warta, og er hovedstad i det storpolske voivodskap, Poznań-bispedømmet og regionen Stor-Polen. Den har status som distriktsnivåby. Byen ligger mellom Berlin og Warszawa og er et viktig transportknutepunkt.

Flyene vil gå fra Oslo lufthavn hver fredag og mandag. Fra Oslo letter flyene 16:30 og lander i Poznań klokken 18:15. Fra Polen letter flyet 18:50 og lander i Oslo klokken 20:35 begge dager.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart