-->

14. november 2021

Bytter flyplass i Stockholm

Flytter operasjonene fra Bromma til Arlanda (Foto Örnskiöld flygplats)

Det svensk-norske flyselskapet Air Leap har bestemt å flytte alle sine ruter fra Stockholm Bromma, til hovedflyplassen i Stockholm - Arlanda. Det gjelder også for deres rute fra Gardermoen.
annonse


Selskapet opplyser at de fra 28. november flyr alle sine ruter til og fra Arlanda, framfor den mer bynære flyplassen Bromma.

Det gjelder også for flyselskapets rute mellom Oslo lufthavn og Stockholm, en rute som startet opp så sent som i oktober i år.

Selskapet opplyser at det planlagte samarbeidet med SAS om interlining, vil gi selskapet større synergier, når de etterhvert kan tilby sømløse reiser videre fra Arlanda.
Air Leap flytter alle sine ruter, både innenriks i Sverige, og utenriksrutene fra Bromma til Arlanda.
 
Interlineavtalen med SAS innebærer at passasjerer kan bestille billetter med gjennomgående bagasje til den endelige destinasjonen. Samarbeidet innebærer kort og godt at SAS kan selge billetter på Air Leaps rutenett. Dette gjør at Air Leaps kunder får en enklere og smidigere reise.

Det svenska flyselskapet med norske eiere, flyr i dag til ti destinasjoner, to i Norge, resten i Sverige og Finland. I Norge flyr de en kommersiell rute fra Oslo til Ørland og en anbudsrute fra Oslo til Røros, begge destinasjonene ligger i Trøndelag.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart