-->

4. november 2021

Flyr til Barcelona, Berlin og Brussel

Klar med tre nye ruter fra Oslo lufthavn

Flyselskapet Flyr annonserer tre nye ruter i sitt nettverk, alle byer med navn på B.
Tyskland, Spania og Beligia får bedre kontakt med Norge.
annonse

For en uke skrev vi at det nye norske flyselskapet Flyr ville presentere nye ruter fra Gardermoen.
I dag kom endelig nyheten offisielt fra flyselskapet, om tre nye ruter, alle på bokstaven B.

Det ble altså ikke fire, men tre nye ruter fra Gardermoen, men med gårsdagens annonsering av Oslo - Las Palmas har Flyr lagt til 4 nye ruter på rutekartet, på et døgn.

-Vi har fått mange ønsker fra våre kunder om Barcelona, Berlin og Brussel og er svært fornøyde med å kunne tilby disse tre spennende europeiske storbyene som reisemål, sier kommersiell direktør i Flyr, Thomas Ramdahl.
 
Barcelona trenger ingen nærmere presentasjon for nordmenn. Denne ruten starter opp 27. mars og den får fire ukentlige avganger.

Brussel er det administrative, kommunikasjonsmessige og kulturelle senteret i Belgia. Første fly tar av 6. mai og det blir fire ukentlige rundturer.
Byen er videre hovedsete for Den europeiske unionen (EU), sete for generalsekretariatet i NATO og for en rekke andre internasjonale organisasjoner og selskaper. Byen er dessuten senter for internasjonal bankvirksomhet, og har en viktig børs. Noen andre stikkord for byen er Tintin, øl, vaffler og sjokolade.

Fra Brussel sentrum (brussels.info)

Den nye ruten til Berlin starter opp 27. mars med fire ukentlige avganger.
Berlin er Tysklands forbundshovedstad, og en av landets delstater. Det er Tysklands største by, og den nest største byen i Den europeiske union etter offisielle grenser. Byen er et av de viktigste sentre for europeisk politikk, kultur og vitenskap. Byen er et viktig transportknutepunkt i Sentral-Europa og har noen av verdens fremste universiteter, museer, teatre og orkestre, samt tre operaer.

Den multikulturelle metropolen har innbyggere fra over 180 nasjoner, og er en magnet for mennesker som tiltrekkes av den liberale livsstilen og kunstneriske friheten i byen. Den er berømt for sine festivaler, uteliv, samtidsarkitektur og avantgardekunst.

Konkurranse om de reisende 

Rutekartet etter dagens oppdateringer (Flyr)
Flyr blir på ingen måte alene om å fly til disse byene, de møter konkurranse fra to og tre andre selskap på alle rutene.

Til Barcelona blir det konkurranse mot SAS, Norwegian og spanske Vueling. Selv om byen er aldri så populær, skal det bli spennende å se om  det er et marked for fire selskap på denne ruten.

Til Berlin flyr du nå med SAS og Norwegian, før pandemien fløy også easyJet dit, men de har trukket seg ut. Det blir igjen tre operatører når Flyr tar av i slutten av mars.Til Brussel skal Flyr konkurrere mot Brussels Airlines og SAS, to selskap som kanskje har siktet seg spesielt inn mot de foretningsreisende, da mange skal til EU og NATO kontorene. Flyr kaster seg inn på dette markedet i slutten av mars neste år.

Flybillettene er allerede lagt ut for salg

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart