-->

29. desember 2021

Norse Atlantic Airways' driftstillatelse er på plass

Norse Atlantic Airways har fått driftstillatelse fra Luftfartstilsynet (Flynorse)

Norse Atlantic Airways har fått utstedt en operativ driftstillatelse (AOC) fra Luftfartstilsynet. Det nye flyselskapet er i rute til å starte transatlantiske flyvninger fra Oslo våren 2022.
annonse
Ble flyet ditt innstilt i jula? Søk kompensasjon nå!


- Vi vil takke Luftfartstilsynet for en konstruktiv og profesjonell prosess. Vi er nå et viktig skritt nærmere lanseringen av komfortable flyvninger mellom Europa og USA til konkurransedyktige priser våren 2022, sier konsernsjef Bjørn Tore Larsen i Norse.

- Vi har hatt en god og konstruktiv dialog med Norse gjennom hele prosessen med å utstede norsk AOC. Vi ønsker dem lykke til og ser frem til et fortsatt konstruktivt samarbeid fremover, sier luftfartsdirektør Lars E. de Lange Kobberstad.

En AOC er godkjenningen gitt av en nasjonal luftfartsmyndighet til en luftfartøyoperatør for å bruke fly til kommersielle formål. Forrige uke mottok Norse sitt første fly av typen Boeing 787-9 Dreamliner. Flyet er på norsk register som LN-FNB.

- Jeg vil også takke mine kolleger i Norse for arbeidet med å få den viktige driftstillatelsen på plass, sier Bjørn Tore Larsen.

Norse planlegger å starte kommersiell drift våren 2022, og de første flyvningene vil gå fra Oslo til utvalgte byer i USA.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart