-->

16. desember 2021

To nye Flyr-ruter er klare

Flyr lander i Zadar og på Mallorca (Per Einar Jansen/ Flyr)

Flyselskapet Flyr forbereder seg på neste sommer og nordmenns ustoppelige reiselyst til varmere strøk. De to nyeste rutene selskapet trolig lanserer offisielt senere i dag, går til Zadar i Kroatia og Palma på Mallorca.
annonse


Både Zadar i Kroatia og spanske Mallorca er trygge og populære destinasjoner for oss nordmenn som vil sikre oss sol og varme i sommerferien. Noen av grunnene til populariteten er at Kroatia anses som et trygt reisemål og lokker med krystallklart vann, varmt klima og kritthvite strender. Landet er et godt alternativ til for eksempel Spania og Hellas.

Den nydelige og varierte naturen i landet er blant de mest velbevarte i hele Europa. Kysten som grenser ut til det utrolige Adriaterhavet strekker seg hele 60 mil, og er nok Europas vakreste.

Kroatene lever til vanlig et veldig stille og avslappet liv med rolig tempo. Dette gjør at de blir veldig oppmerksomme på sine gjester, og derfor kan du forvente deg første klasses service uansett hvor du beveger deg.

Flyr starter å fly mellom Oslo og Zadar den 9. april, og vil fly to ganger i uka - hver onsdag og lørdag, til og med oktober neste år.

Mallorca har også vært en sommerhit i en årrekke. Øya lokker til seg alt fra barnefamilier, som har lagt sin elsk på Alcúdia, sykkelturister (eller mosjonister), som gjerne starter oppkjøringen om våren, og langweekendturister, som gjerne besøker Palma med sin sjarmerende gamleby perfekt for par og vennegjenger.

I tillegg har du fantastiske badeviker, som i koselige Cala d’Or og vakre Puerto de Sóller, som du kan reise til med et smalsporet gammelt pittoresk tog.

Ruten til Palma de Mallorca starter opp allerede 29. mars, og Flyr vil fly dit fra Oslo tre ganger i uken - tirsdag, torsdag og lørdag, til og med oktober neste år.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart