-->

1. januar 2022

Er dette to nye ruter fra Flyr?

Dette kan være en av Flyrs nye sommerdestinasjoner (Wikimedia)

De to neste rutene Flyr lanserer kan være til Nord-Spania og Sør-Portugal. En by for mat- og kunstinterresserte, og en for solhungrige, badeglade nordmenn.
annonse


I oktober var vi sikre på at Bilbao i Nord-Spania var en av de nye somerrutene Flyr skulle lansere. Den ble ikke presentert da, men vi har troen på at den alikevel snart er å finne på rutekartet.

Bilbao er sammen med San Sebastian kjent for sine mange gode restauranter, flere helt i verdenstoppen. Det kjente Guggenheimmuseet ligger også her.

Utforsk strendene og slottene i Faro-distriktet, som er Portugals sørligste distrikt og kjent for luksuriøse feriesteder og en hektisk turistsesong.
 
Gamle kirker, høytliggende slott, vakre omgivelser og praktfulle strender ved Atlanterhavet gjør en ferie i Faro-distriktet rik på forskjellige opplevelser. Strekk deg ut på gylne sandstrender, se et kapell utsmykket med menneskebein, og besøk små byer og landsbyer langs kysten.

Slik markedsfører Faro seg, byen som er "hovedstaden" for regionen Algarve sør i Portugal, og ca 3 timer med bil fra Lisboa.

Faro kan være en av de neste sommerrutene fra Flyr, men er ennå ikke offisielt bekreftet.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart