-->

4. februar 2022

FlyNorse: Starter billettsalget i slutten av mars

Norse Atlantic Airways starter billettsalget i mars

Det nye norske flyselskapet Norse Atlantic Airways starter salget av flybilletter til USA i slutten av mars. Selskapet regner med å sende første fly over dammen i andre kvartal.

Reiseklare nordmenn og amerikanere på hver sin side av Atlanterhavet er nyskjerrige på når de kan begynne å kjøpe billetter, og hvilke ruter som starter opp først.
- Vi er begeistret over interessen i markedet og kan bekrefte at målet vårt er å lansere billettsalg innen utgangen av mars og vår første flyavgang i andre kvartal, sier administrerende direktør Bjørn Tore Larsen i Norse. Det første flyet vil gå fra Oslo til en amerikansk destinasjon.

Mer en det vil han ikke si foreløpig.

Vi jobber med å ferdigstille rutenettverket vårt og ser frem til å kunngjøre våre destinasjoner når vi åpner for salg, legger Larsen til.

I sosiale medier ble det i oktober i fjor bekreftet fra selskapet at de starter med tre ruter fra Oslo til New York, Los Angeles og Miami Fort Lauderdale, men hvem av disse rutene som starter først, og når eksakt oppstart er, holder de fortsatt for seg selv.

Dreamlinere
Norse har en flåte av moderne og mer miljøvennlige Boeing 787 Dreamliner, flere av disse var i tjeneste for Norwegian da de fløy langdistanse. Selskapet har tatt levering av fire fly som i dag står parkert på Oslo Lufthavn. De resterende 11 vil bli levert fortløpende i løpet av de kommende månedene. Selskapet vil starte forsiktig og gradvis legge til kapasitet i takt med etterspørselen.

- Vi tror at transatlantiske reiser vil gjenopptas med full kraft når pandemien ligger bak oss. Folk vil utforske nye destinasjoner, besøke venner og familie og reise på forretningsreise. Norse vil være der for å tilby attraktive og rimelige flyreiser på våre mer miljøvennlige Boeing 787 Dreamlinere til både fritids- og kostnadsbevisste forretningsreisende, avslutter Larsen.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart