-->

10. februar 2022

Flyr: Åpner fem nye ruter

Flyr lanserer fem nye ruter fra Oslo

Flyr lanserer i dag fem nye reisemål til populære europeiske byer. Danmark, England, Italia, Sverige og Ungarn får nye direkteruter fra Gardermoen.

- Vi har fått mange ønsker fra våre kunder om Stockholm, Praha, Pisa, Edinburgh og Billund og er svært fornøyde med å kunne tilby disse fem etterspurte reisemålene, sier kommersiell direktør i Flyr, Thomas Ramdahl.

Flyr er i full gang med å utvide rutetilbudet for sommerprogrammet med stadig flere reisemål.
I begynnelsen av april blir det oppstart på de fem nye rutene.

Oppstart for Praha og Stockholm er 7. april.
Praha starter med to ukentlig avganger, økende til tre.

Stockholm starter med fire ukentlige avganger, og øker utover med flere avganger. Etter sommerferien flyr de daglig mellom de to hovedstedene.

Første flyvning til Billund og Edinburgh er 8. april.
Ruten mellom Oslo og Billund starter med tre ukentlige avganger, dette økes utover sommeren, før selskapet i august er opp i seks ukentlige avganger.

Edinburgh starter med to ukentlige avganger, økende til tre i juni.

Den første avgangen til Pisa er 6. mai.
Det blir to ukentlige avganger, men økes til tre unders skolenes sommerferie.

Selskapet opplyser at flere nye ruter vil bli lansert i de kommende ukene. På alle de fem nye rutene som ble lansert i dag, møter Flyr konkurranse fra både SAS og Norwegian. Mellom Oslo og Billund har det også vært konkurranse fra Sun Air of Scandinavia, om de kommer tilbake etter pandemien er usikkert.

Flyrs reisemål:
I Norge har Flyr allerede ruter til Tromsø, Bodø, Evenes, Trondheim, Bergen og Stavanger.

Flyrs første utenlandsruter gikk til Nice, Alicante og Malaga 21. august 2021. Deretter kom Paris, København og Roma inn på rutekartet.

Flyr har i tillegg følgende attraktive skidestinasjoner og storbyer i Europa på rutekartet; Salzburg, Milano (Bergamo) og Genève. Dermed har norske reisende og skientusiaster tilgang til direkteruter til flere populære destinasjoner i vinter.

Det er også åpnet for bestilling av nye direkteflyvninger fra Oslo til Brussel, Berlin og Barcelona, samt fra Trondheim og Bergen til Alicante. Populære Palma de Mallorca og Zadar er også på rutekartet.

Oppdatert 12.02.2022 kl. 14:40

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart