-->

17. februar 2022

SAS skal fly 230 direkteruter fra Skandinavia i sommer

SAS skal fly til 120 destinasjoner denne sommeren (Wikimedia)

Som følge av økt etterspørsel presenterer SAS et større sommerprogram med 230 direkteruter fra Skandinavia til 120 destinasjoner i Norge, Europa og oversjøiske ruter.


Direkteruten fra København til Boston åpnes igjen, sammen med en andre daglig avgang fra København til New York i løpet av våren. I vår og sommer kommer det til å gå 150 fly i uken mellom Skandinavia og Nord-Amerika.

Etterspørselen til Sør-Europa fortsetter å øke, og SAS tilbyr 500 flyvninger i uken til destinasjoner som Alicante, Barcelona, Nice, Malaga og Milano.

SAS åpner en ny rute fra Stockholm til Warszawa med to daglige avganger, og starter opp igjen flyvninger til blant annet Birmingham og Hannover fra København, samt til Edinburgh fra Oslo og Stockholm. Til London tilbys opptil 17 daglige avganger fra Skandinavia.

En ny direkterute fra Kristiansand til København etableres denne våren med to daglige avganger. SAS øker også kapasiteten på ruter som Oslo–Bergen, Oslo–Trondheim, Bergen–Stavanger, Stockholm–Luleå, København–Ålborg, samt mellom de skandinaviske hovedstedene.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart