-->

24. mars 2022

Flere avganger til Reykjavik

Icelandair fly nå daglig til Reykjavik (Icelandair)


Flyselskapet Icelandair har økt kapasiteten mellom Oslo og Reykjavik etter pandemien, og flyr nå daglig mellom de to hovedstedene.


En undersøkelse gjennomført av Pollstat på vegne av Icelandair i fjor, viste at nordmenns tradisjonelle solhunger nå viker for reisemål som byr på opplevelser og trygghet. Er du i tillegg ute etter flott natur, vakkert landskap og et livlig restaurant- og uteliv, kan Island være noe for deg.

– Vi ser at mange eventyrlystne nordmenn bestiller tur til Island, hvor de også melder seg på turer til vulkanen Fagradallsfjall og lavatunnelen Raufarhólshellir. Det er mange flotte turmuligheter her, hvor man får se et rikt dyreliv og også kommer tett på fenomener som nylig aktive vulkaner på en trygg måte, sier Bjørn Tore Larsen, salgssjef for Norge i Icelandair.
 
Vilt og vakkert på Island (Sam Kolder/ Icelandair)Det dramatiske, nesten overnaturlige landskapet i Reykjanes er kjent for å huse noen av de mest utrolige kratrene, hulene, lavafeltene og varme kildene i verden. For å la reisende komme tettere på naturopplevelsene, arrangerer lokale aktører guidede turer og opplevelser over hele Island.

– Island har mye forskjellig å by på, både for de eventyrlystne og for de som foretrekker roligere aktiviteter. Hvis du er ute etter fart og spenning kan du prøve å kjøre ATV på Islands sorte strender, som er en opplevelse utenom det vanlige, sier Larsen.

Icelandair har daglige flyavganger tur-retur Oslo-Reykjavik. Fra mai flyr også Icelandair tur-retur Bergen-Reykjavik fire ganger i uken.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart