-->

21. mars 2022

Ny rute fra Torp til Nice

Widerøe starter direkterute fra Torp til Nice

Fra slutten av juni og fram til skolestart skal Widerøe fly to ukentlige rundturer mellom Sandefjord og den franske riviera med en av sine Embraer maskiner.


Fra 29. juni kan du fly direkte til hovedstaden på den franske rivieraen fra Torp. Nyt Nice eller en av de mange mindre og mer kjente perlene på den franske riviera som for eksempel Monaco, Cannes, Antibes, Saint Maxime eller Saint Tropez bare en kort kjøretur unna.

Første fly til Nice letter fra Torp 29. juni klokken 16:30 og lander i Nice 19:25, returen går 20:05 og flyet lander på Torp 22:55. Disse avgangstidene har ruten gjennom sommeren, hver onsdag og søndag.

- Dette føles nesten ut som en drøm som går i oppfyllelse for oss her på Torp, vi har i flere år jobbet for å få en direkterute til den svært populære byen ved Middelhavet.
Markedssjef Tine Kleive-Mathisen

 
- Det har vært et stor press i markedet og et sterkt ønske om en direkterute til den franske rivieraen fra Torp. Det er mange vestfoldinger og telemarkinger som har hus eller leilighet på den franske rivieraen, i Provence eller i nærliggende områder, og da er nettopp Nice et kjempegodt utgangspunkt og en direkterute vi har jobbet for å få i lang tid. Ruten har ikke vært operert fra Torp siden Norwegian fløy den mellom 2012 og 2014, men var da svært populær.

Widerøe skal fly med Embraer E2 mellom Torp og Nice kommende sommer (Embraer)

Det er ekstra hyggelig at det Widerøe og deres nye miljøvennlige jetfly, som skal operere ruten.

Widerøe er svært viktige for Torp, og at de nå etter to tøffe år med pandemi viser vilje og evne til å satse på nye ruter fra Sandefjord er ekstra gledelig. Nå håper vi at alle som har drømt om å reise til Frankrike fra Torp kjenner sin besøkelsestid og hjelper oss med å fylle flyene slik at ruten blir en suksess og at dette blir starten på noe langsiktig, avslutter Kleive-Mathisen.


www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart