-->

1. april 2022

SAS setter Tivat på rutekartet

SAS skal fly fra Oslo til Tivat i Montenegro

Nå som verden endelig er i ferd med å åpne opp igjen og etterspørselen etter reiser er økende, tilbyr SAS flere nye sommerruter. I dag setter de Tivat i Montenegro på rutekartet.

For å imøtekomme den økende etterspørselen etter reiser til Sør-Europa legger SAS til flere avganger til populære middelhavsdestinasjoner. I sommer tilbyr selskapet opptil 350 ukentlige flyvninger mellom Skandinavia og Spania.

Fra og med slutten av juni kommer SAS til å fly til 11 destinasjoner i Italia og sju destinasjoner i Hellas. Tre nye ruter lanseres fra København til Santorini, Korfu og Heraklion på Kreta. I tillegg lanseres ruter fra Oslo og Stockholm til Tivat i Montenegro. SAS begynte å fly fra København til Tivat sist sommer.

SAS legger også til en sesongrute fra Stockholm til den baltiske badebyen Pärnu – Estlands "sommerhovedstad" og landets nest største turistmål etter hovedstaden Tallinn.

Mandag 27. juni letter første Tivat-maskinen fra Gardermoen med kurs for Montenegro, og gjennom sommeren flyr de to ganger i uken, hver mandag og torsdag. Reisetiden er på tre timer og ti minutter.

Med 73 km strender fordelt på kun 14000 kvadratkilometer, vidunderlige fjell, et imponerende kulturhistorisk sted, deilig mat, drikke og priser, er Montenegro et friskt vindkast av vakre opplevelser til en intim skjønnhet du ønsker å beholde.

Montenegro er europeisk, men samtidig et Middelhavsland – en herlig blanding som gjør det til et unikt, idyllisk og ettertraktet feriested.

Norwegian satte Tivat på rutekartet allerede sommeren 2014, og det var da første gang det ble opprettet direkte flyforbindelse mellom Norge og Montenegro. Norwegian senter også sitt sommerfly avgårde i midten av juni.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart