-->

2. april 2022

Norwegian fjerner munnbindkravet for godt

Fjerner munnbindkrav for ansatte og passasjerer (Norwegian)

Fra og med mandag 4. april fjerner Norwegian kravet om bruk av munnbind om bord på alle flyvninger. Dette er med bakgrunn i dagens smittesituasjon og stadig færre restriksjoner i Europa.

På grunn av ytterligere lettelser i de fleste europeiske land, fjerner selskapet krav om bruk av munnbind om bord på samtlige flyvninger, uansett destinasjon. Dette er første gang selskapet opphever kravet på alle flyvninger siden det ble innført den 17. juni 2020.

Krav om munnbind om bord på Skandinaviske flyvninger ble fjernet den 12. februar og siden det har selskapet opplevd økt reiselyst og optimisme blant kundene. Selskapet håper at lettelsene vil gjøre terskelen enda lavere for de som ønsker å reise i sommer.

Norwegian oppfordrer alle som skal ut og reise til å være oppmerksomme på at det fremdeles er munnbindpåbud ved mange flyplasser i Europa. Selskapet ber derfor alle sjekke grundig før avreise hvilke regler som gjelder dit man skal, inkludert eventuelle mellomlandinger. De som fortsatt ønsker å benytte munnbind om bord er selvsagt velkomne til det.

Også SAS fjerner kravet førstkommende mandag, med unntak av flygninger til USA, Kina og Italia.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart