-->

19. juni 2022

Emirates: Sjekk inn hjemme eller på hotellet i Dubai

Passasjerer på Emirates First Class kan nå sjekke inn hjemme eller på hotellet i Dubai (Emirates)

Emirates gjør det nå enda mer komfortabelt for sine reisende på First Class med den nye Home Check-in Service. Dette gir dem muligheten til å sjekke inn enkelt og effektivt hjemme eller på hotellet før flyvningen sin.


Tjenesten er kostnadsfri for Emirates First Class-kunder og tilbys i Dubai og Sharjah. En representant fra flyselskapet besøker hjemmet eller hotellet på et avtalt tidspunkt hvor de gjennomfører alle innsjekkingsformaliteter, inkludert verifikasjon av dokumenter, innsjekk av bagasje og utstedelse av boardingkort. På flyplassen finnes det en desk for eventuell ekstra bagasje man ønsker å sjekke inn.

Representanten fra flyselskapet vil så ta med seg bagasjen direkte til flyplassen, mens de reisende kan dra til flyplassen med den forhåndsbookede sjåførtjenesten som er inkludert i billetten på First Class.

Home Check-in må bookes minst 24 timer før avreisetiden for den aktuelle flyvningen, og siste mulighet for å sjekke inn på denne måten er seks timer før avgang.

Når de reisende ankommer Dubai flyplass, minimum 90 minutter før avgang, kan de gå direkte til passkontrollen og gjennom sikkerhetskontrollen. Emirates har en dedikert First Class Lounge på flyplassen hvor de kan vente til boarding. Ved boarding kan de på enkelte flyvninger gå direkte inn på flyet gjennom en privat landgang fra loungen.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
Uten kommersiell tilknytning til Oslo og Torp lufthavner
Enkelte artikler er laget med hjelp av KI,
og etterarbeidet av redaksjonen
om oss   nettsidekart