-->

18. juni 2022

Raskere gjennomreise i Oslo med Emirates

Emirates tilbyr gjennomgående billett til flere norske byer (Emirates)

Som første utenlandske flyselskap er det nå mulig for Emirates sine passasjerer å booke gjennomgående billett fra deres destinasjoner og til flere norske byer, uten å måtte hente ut bagasjen på Oslo Lufthavn.

Det betyr en smidigere reise for både norske passasjerer, og tilreisende turister.

Flyselskapet Emirates kan nå, i partnerskap med Avinor, tilby muligheten for forenklet transitt på Oslo lufthavn. Dette betyr at det blir enklere for både nordmenn og turister som har endedestinasjon i andre byer enn Oslo. Det er nå mulig å booke gjennomgående billett hos Emirates fra Dubai, med SAS og Widerøe for innenlands flyvninger.

- Vi er selvsagt svært fornøyde med å være det første utenlandske flyselskapet som kan tilby denne løsningen sammen med Avinor. Det er helt på linje med hva Emirates ønsker å tilby, en bedre reise både i luften og på bakken. 

Terje Grue, Norgessjef i Emirates 


Denne løsningen gjør at transitt på Oslo Lufthavn blir veldig mye enklere og smidigere for våre reisende. De slipper bryderiet med å hente bagasjen for så å sjekke den inn igjen og gå igjennom tollkontrollen nok en gang. Ved ankomst til Oslo Lufthavn med Emirates kan våre passasjerer nå gå rett til gate for sin flyvning innenlands, forteller Grue.

Å booke gjennomgående billett er også mulig på utreisen, hvor en kan sjekke inn bagasjen på sin lokale flyplass i Norge hvor den merkes og sendes helt til endedestinasjonen med Emirates.

For oss er det viktig å tilby løsninger som er gode for både reisende og for flyselskapene. At Emirates nå blir første utenlandske flyselskap som bruker Domestic Tranfer-løsningen på Oslo lufthavn er vi veldig glade for, og det vil bidra til at reisende med Emirates vil oppleve en enda bedre og mer sømløs reise via Oslo lufthavn, sier avdelingsleder passasjer, bagasje og sikkerhet i Avinor, Kristin Bjerke.

Flyselskapet Emirates flyr direkte fra Oslo til Dubai, og tilbake, fire dager i uken. Til og fra Dubai har selskapet et stort nettverk av flyvninger til seks kontinenter. Blant annet populære destinasjoner som Sør-Afrika, Australia og Asia.

www.osloairports.com | luftfart- og reiselivsnyheter | 2007 - 2024
uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner
bruk av KI i redaksjonen
om oss   nettsidekart